Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (26/4) τον Κολοσσό στη Ρόδο για τα πλέι οφ της Basket League χωρίς τον Ντουέιν Μπέικον που έμεινε εκτός αποστολής λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος, με τον Αμερικανό να… εμφανίζεται στα socia media με μια ανάρτηση που προκαλεί ερωτηματικά.

Αυτό που ξέρουν όλοι, τουλάχιστον προς το παρόν, είναι ότι ο Αμερικανός υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα και γι’ αυτό αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής. Δεν ήταν, άλλωστε, η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, αφού είχε γίνει και αρχές Μαρτίου πριν από αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στη Euroleague.

Περισσότερες λεπτομέρειες, όμως, για το τι ακριβώς έγινε δεν έχουν γίνει γνωστές και τώρα ήρθε μια ανάρτηση του Μπέικον στο Instagram, ένα story, για να προκαλέσει ερωτηματικά.

«Κανείς δεν απολογήθηκε για το πώς μου φέρθηκαν, απλώς με κατηγόρησαν για τον τρόπο που αντέδρασα», έγραψε ο Αμερικανός και μένει να φανεί αν θα διαρρεύσουν στη συνέχεια περισσότερα για όσα έγιναν και έφεραν τον αποκλεισμό του από την αποστολή.

Ανάρτηση του Μπέικον