Είναι πολλοί εκείνοι που κάνουν… τρέλες για να δουν τον Λιονέλ Μέσι, αλλά αφότου η Αργεντινή κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι fans του φτάνουν στα άκρα για να γνωρίσουν το είδωλό τους.

Το τελευταίο «τρελό» περιστατικό είχε πρωταγωνιστή τον Χουάν Πολκάν, έναν fan του Αργεντινού σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος ήθελε να εκπληρώσει το όνειρο να τον γνωρίσει. Γι’ αυτό αποφάσισε να ταξιδέψει στο Παρίσι και αποφάσισε να… κατασκηνώσει έξω από το σπίτι του Μέσι στη γαλλική πρωτεύουσα, παρόλο που αρχικά δεν ήξερε τη διεύθυνσή του. «Έψαξα στο διαδίκτυο, αλλά δεν υπήρχε κανένα στοιχείο», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Infobae.

Ο Πολκάν που είναι παίκτης στο ποδόσφαιρο σάλας άφησε το σύλλογό που αγωνίζεται στην Ιταλία για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Από τύχη βρήκε έναν κομμωτή, ο οποίος «μου είπε στο περίπου που είναι το σπίτι κι εγώ πήγα στη συγκεκριμένη ζώνη κι άρχισα να ψάχνω από τις 8 το πρωί. Μου πήρε 45 λεπτά να το βρω», συνέχισε και πρόσθεσε. Λίγο μετά εμφανίστηκε κι άλλος ένας fan κρατώντας έναν μεγάλο πίνακα που ήθελε να κάνει δώρο στον Μέσι.

Οι ώρες περνούσαν και δύο φανατικοί οπαδοί του Μέσι έμεναν στις θέσεις του. Ο Αργεντινός επιθετικός επέστρεψε από την προπόνηση, έπειτα η σύζυγός του πήγε να πάρει τα παιδιά τους από το σχολείο και τότε κατά τις τρεις εμφανίστηκε ένας υπεύθυνος ασφαλείας που τους ζήτησε να φύγουν αλλιώς θα καλούσε την αστυνομία.

Εκείνοι, όμως, ήταν αποφασισμένοι. Παρέμειναν στις θέσεις τους και ώρες μετά εμφανίστηκε η σύζυγος του Μέσι, Αντονέλα Ροκούτσο, και τους προσκάλεσε αμφότερους στο σπίτι!

«Μπήκαμε και μας χαιρέτισε. Ήταν μια απίστευτη στιγμή. Υπέγραψε φανέλες και αυτόγραφα, βγάλαμε φωτογραφίες. Ήταν εντυπωσιακό να βλέπεις τον Μέσι με σορτσάκι και παντόφλες. Δεν με ενδιέφερε να γίνω viral, αλλά όλο αυτό βοήθησε για να φανεί ποιος πραγματικά είναι, ταπεινός και απλός», ανέφερε ο Πολκάν.