Η εκτός έδρας νίκη με 2-0 στον πρώτο αγώνα έφερνε τη Νάπολι αγκαλιά με την πρόκριση στους «8» του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της και τώρα αυτό είναι και επίσημο, αφού με δύο γκολ του Οσιμέν και ένα του Ζιελίνσκι νίκησε και πάλι την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αυτή τη φορά με 3-0.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι Ιταλοί πήραν τον έλεγχο και προσπάθησαν να κάνουν το παιχνίδι τους, γνωρίζοντας ότι είναι καλύτερη ομάδα. Οι πρωτοπόροι της Serie A είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 19′ με τον Κβαρατσχέλια που μπήκε περιοχή αλλά νικήθηκε από τον Τραπ, όπως συνέβη και στο 42′, στη δεύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων. Πάλι ο Κβαρατσχέλια ήταν αυτός που πήγε για το γκολ και πάλι ο τερματοφύλακας των Γερμανών αντέδρασε σωστά.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στην κεφαλιά του Οσιμέν μετά τη σέντρα του Πολιτάνο για το 1-0, με το παιχνίδι να απλοποιείται πολύ από εκείνο το σημείο κι έπειτα. Αποτέλεσμα; Στο 54′ ο Ντι Λορέντσο έδωσε έτοιμο το 2-0 στον Οσιμέν και στο 64′ ο Ζιελίνσκι με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο πήρε ο ίδιος από τον Σο, έγραψε το 3-0.