Να τρελάνει τους οπαδούς της και όχι μόνο θα προσπαθήσει το καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού στόχος της είναι να αποκτήσει όχι μόνο τον Τζουντ Μπέλιγχαμ που αποτελεί στόχο αρκετών ομάδων αλλά και τον Έρλινγκ Χάαλαντ από τη Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ρεπορτάζ του Independent.

Η ισπανική ομάδα έχει ήδη βάλει τις βάσεις για την ομάδα των επόμενων χρόνων αφού έχει κάνει ανανέωση στο ρόστερ της και έχει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν αναλάβει, από την περσινή σεζόν, πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ, όμως, δεν μένει σε αυτό αλλά θέλει να ενισχύσει κι άλλο τη Ρεάλ με νεαρούς άσους που έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους.

Τέτοιος είναι, για παράδειγμα, ο Μπέλιγχαμ της Ντόρτμουντ, παίκτης που αρέσει σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ αλλά οι Μαδριλένοι θεωρούνται το φαβορί για την απόκτησή του. Τέτοιος, όμως, είναι και ο Χάαλαντ, για τον οποίο υπάρχει ιδιαίτερη αναφορά σε ρεπορτάζ του Independent.

Σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, η Ρεάλ σκέφτεται όλο και πιο έντονα πλέον το να βάλει μπρος για την απόκτηση του Νορβηγού φορ της Μάντσεστερ Σίτι, γνωρίζοντας βέβαια ότι τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα είναι. Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, πριν λίγες μέρες έκανε δηλώσεις που θεωρήθηκαν άνοιγμα προς την ισπανική ομάδα, ενώ κανείς δεν ξέρει ποιες θα είναι οι εξελίξεις στη Μάντσεστερ Σίτι μετά τις κατηγορίες της Premier League για περισσότερες από 100 οικονομικές παραβάσεις τα τελευταία χρόνια.