Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή (12/3) τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League 1, με την ΠΑΕ να απευθύνεται στους οπαδούς της μέσω ενός μηνύματος στα social media και να ζητάει από όλους να έχουν συμπεριφορά ανάλογη του αγώνα κυπέλλου των δύο ομάδων στην OPAP Arena.

Συγκεκριμένα, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στην ανάρτησή της τονίζει ότι είναι στόχος και ότι τις τελευταίες εβδομάδες δέχεται αρκετά χτυπήματα, καλώντας όμως τον κόσμο της να παραμείνει ψύχραιμος και να μην απαντήσει σε πιθανές προκλήσεις από την πλευρά των ερυθρόλευκων στο κυριακάτικο ντέρμπι.

Αναλυτικά στο μήνυμά της προς τους οπαδούς της η ΑΕΚ αναφέρει τα εξής…

«Το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είναι ο οδηγός και για τον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής. Τότε όλοι κάναμε αυτό που έπρεπε και δεν δώσαμε σημασία στον αντίπαλο αλλά μόνο στη δική μας ομάδα και την στήριξή της. Το ίδιο να κάνουμε και τώρα. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο η ΑΕΚ εκτός από την θερμή μας συμπαράσταση. Το ματς της Κυριακής από πλευράς ψυχραιμίας και παραδειγματικής συμπεριφοράς είναι ακόμη πιο απαιτητικό.

Δε χρειάζεται να ασχολούμαστε με το τι θα κάνουν οι αντίπαλοι, με το πούλμαν τους, με το ποιοι θα κάνουν βόλτες στον αγωνιστικό χώρο και την συμπεριφορά τους. Το να ασχοληθούμε με οτιδήποτε άλλο και κυρίως με πιθανές προκλήσεις λειτουργεί θετικά μόνο για τους αντιπάλους και αρνητικά για την ομάδα μας. Κανένα βεγγαλικό, καμιά κροτίδα δεν βοηθάει την ΑΕΚ στην προσπάθεια της να νικήσει. Μόνο να της κάνει ζημιά μπορεί.

Θα χρειαστεί επίσης την Κυριακή, να έχουμε στο μυαλό μας και στον διπλανό μας. Όλες τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετωπίζουμε πολλά, μας χτυπούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους από πολλά μέτωπα, είμαστε στόχος. Δεν βγάζουμε από το μυαλό μας ακόμη και την πιθανότητα προβοκάτσιας! Οτιδήποτε σας φανεί ύποπτο, για οποιαδήποτε συμπεριφορά θεωρήσετε πως θέτει σε κίνδυνο την ΑΕΚ, απευθυνθείτε άμεσα στους υπεύθυνους ασφαλείας σε κάθε θύρα.

Ζούμε μια σεζόν ξεχωριστή. Έχουμε την καλύτερη ομάδα και την πιο δυνατή έδρα. Η έδρα μας, το Σπίτι Μας, είναι μια δύναμη που κανείς άλλος δεν την έχει στον βαθμό που έχουμε καταφέρει να την αναδείξουμε εμείς με το πάθος και την συμπεριφορά μας σε όλους τους αγώνες μέχρι σήμερα. Μην παραχωρήσουμε σπιθαμή πλεονεκτήματος σε όσους ζουν και αναπνέουν με το όνειρο να μας δουν να κάνουμε λάθος, να πέφτουμε στην παγίδα τους, να υποκύπτουμε.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μέχρι τον αγώνα της Κυριακής θα σας ενημερώνει επίσημα για όλα όσα θα πρέπει να προσέχουμε. Είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, στο Σπίτι Μας, θα πρέπει να είμαστε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της σεζόν. Για την χαρά που θα ζήσουμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!».

Το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είναι ο οδηγός και για τον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής. Τότε όλοι κάναμε αυτό που…

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Thursday, March 9, 2023