Στις 2 Φεβρουαρίου, πριν μια εβδομάδα δηλαδή, οι ομάδες της Super League 2 αποφάσισαν ομόφωνα τη διακοπή του πρωταθλήματος ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την πρόθεση μείωσης του μεριδίου τους από τη φορολόγηση των κερδών του στοιχήματος και σήμερα (9/2) σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε αποφασίστηκε να συνεχιστεί η αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους.

Πότε θα έχουμε ξανά δράση στη Super League 2 και πότε θα ολοκληρωθεί, τελικά, το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά. Προς το παρόν, πάντως, δεν προβλέπεται άμεση επιστροφή στα γήπεδα, αφού στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας αποφασίστηκε να συνεχιστεί η αποχή.

Οι ομάδες της Super League 2, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω και στην ανάρτηση που έγινε στον επίσημο λογαριασμό της Λίγκας στο Instagram, εμμένουν στη στάση τους σε ό,τι αφορά τα χρήματα που υποστηρίζουν ότι δικαιούνται και δεν δείχνουν διατεθειμένες να κάνουν πίσω.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να συσταθεί μια επιτροπή, η οποία θα αναλάβει να συναντηθεί με όλους τους αρμόδιους φορείς, δηλαδή την ΕΠΟ, τη Super League 1 και την ΕΡΤ, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους για το θέμα που έχει προκύψει και να βρεθεί μια λύση ώστε να επιστρέψουν οι ομάδες στα γήπεδα.