Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League 1 έχοντας κανονικά στην 11άδα του τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σενάρια για το μέλλον του θα σταματήσουν, αφού στη Γαλλία κάνουν λόγο για πρόταση 3 εκατ. ευρώ από τη Μονπελιέ και συμπληρώνουν πως οι Πειραιώτες ζητάνε περισσότερα και συγκεριμένα 5 εκατ. ευρώ.

Οι Πειραιώτες έχουν αποκτήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο τον Ροντινέι για το δεξί άκρο της άμυνας και τον Ραμόν για το αριστερό, ενώ παράλληλα έχουν καταφέρει να… ξεφορτωθούν κάποιους παίκτες που δεν υπολογίζονταν.

Ο Ρέαμτσιουκ δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία όπως δείχνει και το γεγονός ότι ήταν βασικός στο σημερινό (29/1) παιχνίδι, αλλά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γαλλία ασχολούνται ξανά μαζί του. Και ασχολούνται επειδή πιστεύουν, όπως έγραψε το Footmercato, ότι η Μονπελιέ έκανε πρόταση 3 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν αρνητική επειδή θέλει 5 εκατ. ευρώ. Όπως και να έχει, από την πλευρά των Πειραιωτών δεν υπάρχει κανένα σχόλιο για τα σενάρια που μεταφέρουν οι Γάλλοι.