Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης για τον κόσμο του Παναθηναϊκού στην εκπομπή «Monday FC». Ειδικότερα, σχολίασε ότι οι περισσότεροι φίλοι του «τριφυλλιού», παρά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ, έμειναν στη θέση τους και αποθέωσαν τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Ήταν εντυπωσιακό ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έμεινε μετά από ένα τέτοιο σκορ και χειροκρότησε την ομάδα. Συγχαρητήρια στον κόσμο του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον σε αυτούς που έμειναν. Μπράβο τους. Δεν ξεχνάνε όλη την πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα. Και επίσης, υπάρχει και συνέχεια» είπε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Όταν ο Γιάννης Πάγκος του επισήμανε ότι ο κόσμος ίσως ένιωσε ότι η ομάδα χρειάζεται ψυχολογική στήριξη σε αυτό το σημείο της μάχης που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, είπε: «Πολλές φορές μπορεί να το ξέρει και να το νιώθει αυτό, αλλά κυριαρχεί το συναίσθημα και το ανάθεμα. Εδώ πέρα τουλάχιστον, δεν ήταν έτσι. Θα πρέπει να καταλάβει, κατά τη γνώμη μου, πως με το ρόστερ που διαθέτει ο Παναθηναϊκός ότι είναι πρώτος από την αρχή του πρωταθλήματος έως τώρα, είναι για εμένα θαύμα».

Στη συνέχεια μίλησε για το ματς του Κυπέλλου την ερχόμενη Πέμπτη, είπε: «Το Κύπελλο είναι άλλο παιχνίδι. Αν χάσει ο Παναθηναϊκός θα έχει πρόβλημα. Ψυχολογικά. Όχι αν αποκλειστεί, αν χάσει. Τρεις ήττες σερί από μία ομάδα μπορεί να του κοστίσει. Εδώ θα φανούν όλα, να το γυρίσει, να πάει στον Αστέρα να κερδίσει. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει για να το γυρίσει είναι αυτό. Για αν δεν κερδίσει, θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα».

Δείτε όσα λέει ο Ντέμης Νικολαΐδης για τον Παναθηναϊκό μετά το 19:55 στο βίντεο:

Νωρίτερα, ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε μιλήσει με αποθεωτικά λόγια για τον Γιάννη Κωνσταντέλια λέγοντας ότι ο ίδιος «στα 22 του είχε το 10% της ωριμότητας που έχει ο Κωνσταντέλιας στα 19 του». Ο παλαίμαχος της ΑΕΚ δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που παίζει ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ αλλά κυρίως από την προσωπικότητά του.