Τα όσα είχαν γίνει στη Λεωφόρο μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, τον Νοέμβριο, είχαν ως συνέπεια ο Κώστας Καραπαπάς να τιμωρηθεί με απαγόρεση εισόδου για 6 μήνες και ο Γιάννης Βρέντζος για 3,5, αλλά τελικά οι ποινές μειώθηκαν από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ο γενικός διευθυντής και εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου είχαν τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά τους μετά τη λήξη της αναμέτρησης, με την υπόθεση τελικά να φτάνει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία μείωσε τις ποινές.

Συγκεκριμένα, οι 6 μήνες για τον Καραπαπά έγιναν 2,5 ενώ οι 3,5 μήνες για τον Βρέντζο έγιναν 1,5 μήνας, με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ να αναφέρει τα εξής…

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δίκασε την από 14.11.2022 έφεση: 1) της ΠΑΕ Ολυμπιακός 2) του κ. Κωνσταντίνου Καραπαπά και 3) του κ. Ιωάννη Βρέντζου κατά της υπ’ αριθμόν 245/11.11.2022 αποφάσεως του Πρωτοβαθμίου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 και έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη κατά το μέρος που αναφέρεται στο σκεπτικό και επιβάλλει:

Στον τρίτο εκκαλούντα, Ιωάννη Βρέντζο, για την Α1. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα και για την Α2. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα και συνολική ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός και δεκαπέντε (15) ημερών (1 μήνας + 15 ημέρες).

Στον δεύτερο εκκαλούντα, Κωνσταντίνο Καραπαπά, για την Β1. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα, για την Β2. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα, για την Β3. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα και για την Β4. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα και συνολική ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο (1 μήνας + 15 ημέρες + 15 ημέρες + 15 ημέρες) δύο (2) μηνών και δεκαπέντε (15) ημερών.

Στην πρώτη εκκαλούσα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την Γ1. πειθαρχική παράβαση χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, για την Γ2. πειθαρχική παράβαση χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και για την Γ3. πειθαρχική παράβαση χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και συνολική χρηματική ποινή (5.000 + 2.500 + 2.500) δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ».