Στο Κατάρ για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα βρεθεί ο Σίντνεϊ Γκοβού, προκειμένου να στηρίξει από κοντά τη Γαλλία στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πριν από τέσσερα χρόνια στη Ρωσία απέναντι στην Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι.

Ο γνωστός μας από την θητεία του στον Παναθηναϊκό παλαίμαχος άσος  θα βρίσκεται ανάμεσα στους τυχερούς που θα παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Μουντιάλ ως προσκεκλημένος της ‘Ενωσης Παλαίμαχων Διεθνών της εθνικής Γαλλίας.

Το καλοκαίρι του 2006 ο Σίντνεϊ Γκοβού συμπεριλήφθη στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το Μουντιάλ της Γερμανίας, σημειώνοντας μάλιστα τέσσερις συμμετοχές στην πορεία των Τρικολόρ προς τον χαμένο τελικό του Βερολίνου απέναντι στην Ιταλία. Έτσι, ο τότε 26χρονος τότε εξτρέμ έχασε την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της Λιόν που κατακτά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής αγωνίστηκε και στα τρία ματς που έφεραν τον αποκλεισμό της Γαλλίας από την φάση των ομίλων.

Με τη φανέλα των «τρικολόρ» κατέγραψε δέκα γκολ σε 49 αναμετρήσεις, κάνοντας το ντεμπούτο του τον Αύγουστο του 2002 σε ένα φιλικό απέναντι στην Τυνησία.