Ο Ολυμπιακός υπέστη την 5η του ήττα στη φετινή Euroleague καθώς έχασε με 77-75 από τη Βιλερμπάν στην «Astroballe» στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Το ματς ήταν… δικό του καθώς στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου είχε προβάδισμα 21 πόντων (54-33). Σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής του Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Συγχαρητήρια στη Βιλερμπάν γιατί έπαιξε με πάθος μέχρι το τέλος. Μας τιμώρησε για τον τρόπο με τον οποίο παίξαμε στο β’ μέρος. Σταματήσαμε να ελέγχουμε τον αγώνα από την άμυνα, δώσαμε ελεύθερα σουτ και η Βιλερμπάν τα έβαλε. Έπρεπε να το έχουμε τελειώσει νωρίτερα, έπρεπε να ελέγξουμε το ματς, κάναμε πολλά λάθη στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσαμε το δεύτερο μέρος και χάσαμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός.

Βεζένκοφ: «Χάσαμε το μυαλό μας»

Από τη μεριά του, ο Σάσα Βεζένκοφ, ένας από τους ηγέτες του Ολυμπιακού τη φετινή περίοδο αναφέρθηκε στην απώλεια συγκέντρωσης της ομάδας μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Ξέραμε ότι είναι μια δύσκολη έδρα. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και ίσως αυτό μας παρέσυρε. Πιστέψαμε και στη συνέχεια πως όλα θα είναι καλά όπως στην αρχή. Η Βιλερμπάν είναι μια πολύ αθλητική ομάδα. Χάσαμε το μυαλό μας σε άμυνα και επίθεση και χάσαμε το παιχνίδι. Έπρεπε να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Όταν πάει στο σουτ το παιχνίδι είναι 50-50. Τώρα, πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος, γιατί μας πονάει αυτή η ήττα. Θα δούμε τη συνέχεια που είναι πολύ δύσκολη», ανέφερε.