Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο και λίγη ώρα μετά ο αγγλικός Τύπος αναφέρεται στο μέλλον του κλαμπ, με το Sky News να υποστηρίζει ότι η οικογένεια των Γκλέιζερς έχει αποφασίσει να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και περιμένει προτάσεις από ενδιαφερόμενους.

Οι Αμερικανοί επιχειρηματίες αγόρασαν τη Γιουνάιτεντ το 2005 και εδώ και χρόνια και συγκεκριμένα μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι ανεπιθύμητοι για τους οπαδούς. Είναι πάρα πολλές οι φορές, άλλωστε, που έλαβαν χώρα πορείες διαμαρτυρίες στους δρόμους της πόλης.

Παρ’ όλα αυτά, οι Γκλέιζερς τόνιζαν πάντα ότι δεν σκοπεύουν να πουλήσουν τις μετοχές τους, αλλά τώρα τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει το Sky News, κάνοντας λόγο για επαφές των ιδιοκτητών της ομάδας του Μάντσεστερ με ομάδα τραπεζιτών πριν λίγες μέρες.

Σε αυτές τις συζητήσεις, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι ιδιοκτήτες των κόκκινων διάβολων πήραν συμβουλές για το πώς θα πρέπει να χειριστούν το θέμα της πώλησης, με το Sky News να τονίζει ότι σύντομα αναμένεται να ανακοινώσουν και επισήμως την πρόθεσή τους να πουλήσουν το κλαμπ, περιμένοντας προτάσεις από ενδιαφερόμενους.