Ένας οπαδός των Μιλγουόκι Μπακς είδε την τύχη να του χαμογελάει τα ξημερώματα της Τρίτης (22/11) στο «Fiserv Forum». Στο ημίχρονο του αγώνα των «ελαφιών» με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς όπου νίκησαν με 119-111 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να εντυπωσιάζει σημειώνοντας 37 πόντους, λοιπόν, κέρδισε 10.000 δολάρια.

Όπως συμβαίνει συνήθως στους αγώνες του NBA, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου έγινε ένας διαγωνισμός με έναν οπαδό των Μιλγουόκι Μπακς να καλείται να ευστοχήσει από το κέντρο του γηπέδου προκειμένου να πάρει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Όταν οι εργαζόμενοι των Μπακς του έδωσαν την μπάλα για την προσπάθεια του, εκείνος έδειξε να είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του, σα να είχε προπονηθεί γι’ αυτή την στιγμή. Πάτησε καλά και σούταρε με αυτοπεποίθηση βλέποντας την μπάλα να καταλήγει στο καλάθι με τη… βοήθεια του ταμπλό. Το κοινό ενθουσιάστηκε και ξεσηκώθηκε με το αποτέλεσμα, ενώ φυσικά ο ίδιος άρχισε να πανηγυρίζει που με μόλις ένα σουτ κέρδισε 10.000 δολάρια.

Μετά απ’ αυτό, οι Μπακς συνέχισαν το δικό τους σόου. Το καλάθι έμοιαζε εξίσου μεγάλο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στην παρέα του που στην 3η περίοδο… διέλυσαν τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (30-18 επιμέρους σκορ) στο δρόμο τους προς την εξασφάλιση μιας σημαντικής νίκης και της υπεράσπισης της έδρας τους.