Με φόρα από τη νίκη του επί της Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία και λίγες μέρες πριν μπει ξανά στη μάχη της Euroleague, με δύο παιχνίδια μάλιστα την προσεχή εβδομάδα, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Κολοσσό για τη Basket League και δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία, όπως δείχνει και το τελικό 99-64.

Το μόνο που είχε να κάνει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν να παρουσιαστεί σοβαρή και το έκανε, παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα (12-6 στο 4′), με τους φιλοξενούμενους πάντως να παραμένουν σχετικά κοντά στο σκορ, όπως δείχνει και το 23-16 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Από τη δεύτερη, όμως, οι Πειραιώτες… πάτησαν γκάζι και εξαφανίστηκαν. Με καλή κυκλοφορία της μπάλας ο Ολυμπιακός είχε και καλές επιλογές στην επίθεση, με τους ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκη και Μπλακ να είναι πρωταγωνιστές σε αυτό το διάστημα και με το σκορ να είναι 51-25 στο τέλος του ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, το υπόλοιπο του παιχνιδιού ήταν τυπική διαδικασία, με τους ερυθρόλευκους να παραμένουν σοβαροί, να ανεβάζουν ρυθμό όποτε θέλουν και να εκτοξεύουν τη διαφορά, επικρατώντας τελικά με +35 (99-64).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-16, 51-25, 74-43, 99-64