Το Μουντιάλ 2022 αρχίζει σε λίγες μέρες και η ειδησεογραφία αρχίζει, σιγά-σιγά, να περιστρέφεται γύρω από αυτό, με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου να ετοιμάζονται για δράση στο Κατάρ και τον Νεϊμάρ να τονίζει σε δηλώσεις του ότι έχει πει ήδη στον Λιονέλ Μέσι τι θα γίνει εκεί, αναφέροντας στη συνέχεια και ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι δυο τους είναι συμπαίκτες στην Παρί Σεν Ζερμέν και πολύ καλοί φίλοι από όταν ήταν μαζί στη Μπαρτσελόνα, οπότε είναι λογικό να αστειεύονται ενόψει του Μουντιάλ 2022. «Προφανώς, όλοι έχουν υψηλές προσδοκίες για το Μουντιάλ και είναι, όχι αγχωμένοι, αλλά ενθουσιασμένοι. Δεν μιλάμε πολύ για αυτό με τον Μέσι αλλά καμιά φορά συζητάμε για το ενδεχόμενο του να συναντήσουμε ο ένας τον άλλον στον τελικό, Βραζιλία – Αργεντινή. Του λέω ότι θα το κατακτήσω και ότι θα τον νικήσω και γελάμε πολύ», είπε σχετικά ο Νεϊμάρ.

Από εκεί και πέρα, αφού αποθέωσε ξανά τον Αργεντίνο αλλά και τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος επίσης είναι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο 30χρονος Βραζιλιάνος άσος αναφέρθηκε στα προηγούμενα δύο Μουντιάλ στα οποία πήρε μέρος, ενώ ξεχώρισε και τις ομάδες που θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

«Τα δύο Παγκόσμια Κύπελλα στα οποία αγωνίστηκα είναι ξεχωριστά για μένα, το ένα γιατί το φιλοξενούσαμε στη Βραζιλία και το άλλο επειδή ήταν το δεύτερό μου. Πιστεύω πως και αυτό που έρχεται θα είναι επίσης ξεχωριστό. Τα Μουντιάλ είναι πάντα γεμάτα εκπλήξεις, θεωρώ όμως πως τα φαβορί είναι η Αργεντινή, η Γερμανία, η Ισπανία και η Γαλλία. Πιστεύω ότι αυτές οι χώρες και η Βραζιλία είναι κάτι παραπάνω από ικανές να φτάσουν στον τελικό», ήταν τα λόγια του.