Για 3η φορά μέσα σε κάτι παραπάνω από ένα ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει και πάλι τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αφού θα είναι ο αντίπαλός του στην πρεμιέρα τους για τη διοργάνωση ATP Finals, όπου συμμετέχουν οι οκτώ καλύτεροι τενίστες της φετινής σεζόν του ανδρικού τουρ.

Οι δύο τενίστες, που μετέχουν στον ίδιο όμιλο της διοργάνωσης η οποία φέτος θα φιλοξενηθεί στο Τορίνο από τις 13 έως 20 Νοεμβρίου, ήταν το ένα ζευγάρι των ημιτελικών στο πρόσφατο Paris Masters, που βρήκε νικητή στις λεπτομέρειες τον Σέρβο.

Πριν από αυτό, στις 9 Οκτωβρίου, ο «Νόλε» είχε νικήσει τον Έλληνα σταρ του τένις στον τελικό του τουρνουά της Αστάνα στο Καζακστάν με 2-0 σετ.

Η αναμέτρηση Τσιτσιπά και Τζόκοβιτς θα διεξαχθεί τη Δεύτερα (14/11), με προγραμματισμένη ώρα έναρξης στις 21:00. Αμφότεροι μετέχουν στον «Κόκκινο Όμιλο», μαζί με τους Ντανίλ Μεντβέντεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ, το παιχνίδι των οποίων θα έχει προηγηθεί.

Στον άλλο όμιλο, τον «Πράσινο», θα αγωνιστούν οι Ράφα Ναδάλ, Κάσπερ Ρουντ, Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ και Τέιλορ Φριτς. Την αυλαία της διοργάνωσης θα ανοίξει μια ημέρα νωρίτερα ο αγώνας του Ρουντ με τον Αλιασίμ (13/11, 14:00) και θα ακολουθήσει, μετά το πέρας του, εκείνος ανάμεσα σε Ναδάλ και Φριτζ.