Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη αποτελει μονόδρομο προκειμένου να μειώσει στο -7 από την κορυφή, με τον Μίτσελ να αφήνει εκτός αποστολής τους Μαρσέλο και Χουάνγκ Ουί-Τζο αλλά να συμπεριλαμβάνει κανονικά σε αυτή τους Χάμες Ροντρίγκες και Γιώργο Μασούρα που είναι έτοιμοι.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν μείνει στο -10 από τους πράσινους, πράγμα που σημαίνει ότι η ήττα… απαγορεύεται, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να θεωρούνται έξω από τη μάχη του τίτλου. Ο Ισπανός προπονητής, επομένως, θα ήθελε να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, αφού οι Γκάρι Ροντρίγκες και Ουσεϊνού Μπα είναι ανέτοιμοι ενώ ο Βαλμπουενά θα παραμείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό ακόμη.

Σε αυτές τις απουσίες, λοιπόν, προστίθενται τώρα και αυτές των Μαρσέλο και Ουί-Τζο που δεν είναι σε καλή κατάσταση και προτιμήθηκε να μείνουν εκτός, με τους Χάμες Ροντρίγκες και Μασούρα, αντιθέτως, να είναι κανονικά στην αποστολή.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Παρασκευή (4/11) πήρε ψυχολογική «ντόπα» από τους οπαδούς του, ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το ντέρμπι με την προπόνηση στον Ρέντη, μετά το τέλος της οποίας ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπόμ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι και Βρσάλικο.