Ο Νάτσο Σκόκο ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις μεγάλες ομάδες της Αργεντινής να τον έχουν στην ατζέντα τους. Όπως αναφέρει δημοσίευμα στην Αργεντινή, η Ρίβερ Πλέιτ έχει στη λίστα της τον αστέρα της Ένωσης.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Diarioshow, η Ρίβερ Πλέιτ έχει τον Νάτσο Σκόκο στη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της εν όψει του Ιανουαρίου. Το όνομα του άσου της ΑΕΚ βρίσκεται μαζί με αυτά του Βραζιλιάνου επιθετικού της Γκοϊάς Ράφαελ Μούρα, του Μάριο Μπολάτι της Φιορεντίνα, αλλά και του Αντρές Ντ’ Αλεσάντρο της Ιντερνασιονάλ.

Το να προχωρήσει μία τέτοια μεταγραφή φαντάζει απίθανη, αφού εκτός του ότι η Ένωση δύσκολα θα παραχωρήσει τον καλύτερό της παίκτη, του οποίο μάλιστα το συμβόλαιο μόλις ανανέωσε, υπάρχει και το οικονομικό.

Η Ρίβερ Πλέιτ έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές που τα ποσά τους θα ξεπεράσουν τα 3 και 4 εκατ. ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι τον Ιανουάριο δεν αποκλείεται να παραχωρήσει δύο από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της, τον Λαμέλα (τον θέλει η Μίλαν), και τον Φούνες Μόρι (ως αντάλλαγμα με τη Φιορεντίνα για τον Μπολάτι).

Επίσης, πρωταρχικό θέμα των «εκατομμυριούχων» είναι η εύρεση προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας και στη συνέχεια θα αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό και θα αποφασίσει σε ποιες θέσεις χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση, και ο Σκόκο μπορεί να μη βρίσκεται στα ονόματα που θα ζητήσει από τον Ντανιέλ Πασαρέλα.

Τέλος, επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει στην Ευρώπη, άλλωστε και για αυτό τον λόγο ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ένωση, ενώ δεν αποκλείεται η Ρίβερ να εξέταζε την περίπτωση του Σκόκο πριν αυτός υπογράψει την ανανέωση συμβολαίου με την ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει ότι πλέον το δημοσίευμα να μην έχει κάποια αξία.

Καταλαβαίνει κανείς ότι πολύ δύσκολα θα γίνει μία τέτοια κίνηση, ενώ το όνομα του Σκόκο όπως και κάθε αξιόλογου Αργεντινού ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ευρώπη (με εξαίρεση τους πρωτοκλασάτους επιπέδου Μέσι, Μασεράνο, Ιγκουαΐν) θα βρίσκεται πάντοτε στις λίστες των μεγάλων συλλόγων της χώρας του Τανγκό που σε κάθε μεταγραφική περίοδο αλλάζουν τη μισή ομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr