Η ώρα για τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων πλησιάζει και η Ελλάδα έχει μπροστά της δύο παιχνίδια το Nations League, κόντρα στην Κύπρο στις 24 Σεπτεμβρίου και τη Βόρεια Ιρλανδία στις 27 του μήνα, με τον Γκουστάβο Πογέτ να ανακοινώνει τις κλήσεις του και να προκαλεί έκπληξη με κάποιες επιλογές.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε 26 ποδοσφαιριστές για το εκτός έδρας παιχνίδι και το εντός με τους Βορειοϊρλανδούς, αφήνοντας εκτός όχι μόνο τους τραυματίες Γιαννούλη και Παυλίδη αλλά και τους Ζέκα και Κώτσιρα, ενώ δεν κάλεσε ούτε τον Καρέλη, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Αντιθέτως, για πρώτη φορά κλήθηκε στην Εθνική ομάδα ο Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού, ενώ στη λίστα βρίσκεται και ο Πασχαλάκης, παρά το γεγονός ότι παραμένει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, οι 26 παίκτες που κάλεσε στην Εθνική Ελλάδας ο Πογέτ είναι οι Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κυριακόπουλος, Μαυροπάνος, Ρότα, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης.