Μπορεί ο Φερέιρα στις προπονήσεις να δοκίμαζε Καρνέζη, αλλά ο Αλέξης Τζόρβας θα είναι βασικός στην Τρίπολη. Μέσα και ο Νίνης.

Μετά τις σερί κακές εμφανίσεις του Αλέξη Τζόρβα σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ ο Πορτογάλος προπονητής σκεφτόταν να τον αφήσει στον πάγκο στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας έκανε δοκιμές με τον Καρνέζη στο team των βασικών. Τελικά ο διεθνής τερματοφύλακας θα είναι ξανά κάτω από την «πράσινη» εστία, με τον Φερέιρα να δίνει ξεκάθαρα… ψήφο εμπιστοσύνης.

Από κει και πέρα, σε σχέση με την αναμέτρηση στην Κοπεγχάγη το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα θα είναι ο Σωτήρης Νίνης που θα πάρει τη θέση του Λουίς Γκαρσία, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής.

Στις υπόλοιπες θέσεις, η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Λουκά Βύντρα, Νίκο Σπυρόπουλο, Σεντρίκ Καντέ και Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ. Σε ρόλο αμυντικών μέσων οι Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και Ζιλμπέρτο Σίλβα, στο κέντρο δεξιά ο Στέργος Μαρίνος και αριστερά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε ελεύθερο ρόλο ο Σωτήρης Νίνης και κορυφή ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Πηγή: gazzetta.gr