Με το κλίμα να είναι πανηγυρικό λόγω της μεταγραφής του Μαρσέλο, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Ιωνικό, ήθελε να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη και τα κατάφερε, με τον Μπιέλ μάλιστα να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ για τους ερυθρόλευκους, για τους οποίους σκόραραν και οι Μπουχαλάκης και Ελ Αραμπί (πεν.).

Οι ερυθρόλευκοι πήραν, όπως ήταν λογικό, από τα πρώτα λεπτά την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν να κάνουν το παιχνίδι τους, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη, σχετικά, καλή στιγμή, με το άστοχο σουτ του Μάντζη στο 12′ μετά το γύρισμα του Μίλο. Και τελικά λίγα λεπτά μετά ήρθε το γκολ των γηπεδούχων…

Στο 17′ ο ο Μπιέλ εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπουχαλάκης έκανε το πλασέ και η μπάλα, κοντράροντας και σε αντίπαλο, κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0, το οποίο θεωρητικά θα έδινε ώθηση στον Ολυμπιακό. Κάτι τέτοιο δεν έγινε όμως, με αποτέλεσμα ο Ιωνικός να ελπίζει και στο 40′ θα μπορούσε να φτάσει ακόμη και στην ισοφάριση αν ο Ρομαό δεν αιφνιδιαζόταν και δεν έκανε τόσο κακό σουτ.

Έτσι, η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν διατήρησε το προβάδισμα και στο 45′ φρόντισε να το διευρύνει, όταν ο Μπιέλ άλλαξε τη μπάλα με τον Χουάνγκ και τελικά, αφού πρώτα άδειασε τον Αντούνες, εκτέλεσε για το 2-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα.

Ο Μπιέλ στο Ολυμπιακός - Ιωνικός

Παρ’ όλα αυτά, με το ξεκίνημα της επανάληψης το ματς απέκτησε ξανά ενδιαφέρον, αφού στο 49′ ο Μεντόσα με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Βατσλίκ για το 2-1. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αμέσως μετά, στο 53′, οι Νικαιώτες πήγαν και για την ισοφάριση αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε την κεφαλιά του Μάντζη μετά τη σέντρα του Μύγα.

Ήταν η στιγμή που στο Καραϊσκάκη αγχώθηκαν και ο Χουάνγκ Ουί-Τζο δεν έκανε τίποτα για να… βοηθήσει την κατάσταση, αφού στο 55′ έχασε απίθανη ευκαιρία για το 3-1, από το… μισό μέτρο και προ κενής εστίας, μετά το γύρισμα του Ντε Λα Φουέντε. Δεν προκάλεσε έκπληξη, επομένως, το γεγονός ότι πέντε λεπτά μετά ο Κορεάτης αποχώρησε για να μπει στη θέση του ο Ελ Αραμπί, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει το τρίτο γκολ που θα κλείδωνε και τη νίκη.

Γκολ που θα μπορούσε να έρθει στο 90′ αλλά ο Ραντζέλοβιτς σημάδεψε το δοκάρι, για να έρθει τελικά στο 95′ με το πέναλτι του Ελ Αραμπί, μετά το τρ΄βηγμα του Βαλεριάνου στον Σέρβο, με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στα τρίποντα μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Άβιλα (66′ Ρέτσος), Μανωλάς, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ, Μπουχαλάκης, Μασούρας (66′ Ραντζέλοβιτς), Μπιέλ (74′ Εμβιλά), Ντε λα Φουέντε (74′ Ροντρίγκες), Χουάνγκ Ουί-Τζο (60′ Ελ Αραμπί).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Αντούνες, Μίλο (82′ Κάνιας), Βαλεριάνος, Φαντιγκά (46′ Μάσας), Μεντόσα, Άοσμαν, Μάντζης (83′ Ιωαννίδης).