Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε βίντεο με όλα όσα έζησε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημά της, Μπερνάρντ, στην Αθήνα, μετά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο Βραζιλιάνος έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης και αποθεώθηκε από τους οπαδούς των πράσινων.

Το βίντεο που ετοίμασε η πράσινη ΠΑΕ δείχνει όσα έζησε ο Μπερνάρντ από την αποθεωτική υποδοχή του έως και τη στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Ο τρόπος που με καλωσόρισαν οι φίλοι δείχνει το μεγαλείο αυτής της ομάδας και τους ευχαριστώ θερμά», είπε στις πρώτες του δηλώσεις το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

«Είναι οι φίλαθλοι, ο προπονητής, ο πρόεδρος είναι όλη η ομάδα. Από την πρώτη επαφή με τον Παναθηναϊκό ένιωσα ότι θα είμαι σαν το σπίτι μου. Είχα προτάσεις από άλλες δύο ελληνικές ομάδες. Εγώ ήθελα τον Παναθηναϊκό, μιας και ήταν η πρώτη ομάδα με την οποία μίλησα. Όσα έμαθα για την ομάδα, τους φιλάθλους και το προπονητικό τιμ με έκαναν να επιλέξω τον Παναθηναϊκό».