Τα προβλήματα δεν λένε να εγκαταλείψουν τον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες θα αναγκαστούν να αγωνιστούν χωρίς τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στη ρεβάνς της Πέμπτης (11/8, 21:30) με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο πολύπειρος στόπερ θα μείνει εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, ενώ δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού κι ο Γκάρι Ροντρίγκες. Νοκ-άουτ με θλάσεις έχουν τεθεί και οι Σίμε Βρσάλικο, Θανάσης Ανδρούτσος, ενώ ο Κώστας Μανωλάς προέρχεται αντίστοιχα από μυϊκό τραυματισμό που του στέρησε την παρουσία στον πρώτο αγώνα με τη Σλόβαν.

Κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού αν περάσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός έμαθε ποιος θα είναι ο αντίπαλός του στα πλέι οφ του Europa League σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Απόλλων Λεμεσού αν και βρήκε δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα από «κεραυνούς» των Ονγκέντα (19′) και Κολ (27′) και επικράτησε με 2-0 στο «Νέο ΓΣΠ», αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League. Η κυπριακή ομάδα είχε ηττηθεί με 4-0 στην πρώτη αναμέτρηση στο Ισραήλ.

Εφόσον ο Ολυμπιακός περάσει τους Σλοβάκους θα κλείσει ραντεβού με τους πρωταθλητές Κύπρου στις 18 και 25 Αυγούστου. Αν πάλι αποκλειστεί θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του ζευγαριού Ζρίνσκι Μόσταρ-Τόμπολ Κόσταναϊ στα πλέι οφ του Europa Conference League.