Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Τα προβλήματα δεν λένε να εγκαταλείψουν τον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες θα αναγκαστούν να αγωνιστούν χωρίς τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στη ρεβάνς της Πέμπτης (11/8, 21:30) με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο πολύπειρος στόπερ θα μείνει εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, ενώ δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού κι ο Γκάρι Ροντρίγκες. Νοκ-άουτ με θλάσεις έχουν τεθεί και οι Σίμε Βρσάλικο, Θανάσης Ανδρούτσος, ενώ ο Κώστας Μανωλάς προέρχεται αντίστοιχα από μυϊκό τραυματισμό που του στέρησε την παρουσία στον πρώτο αγώνα με τη Σλόβαν.

Κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού αν περάσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός έμαθε ποιος θα είναι ο αντίπαλός του στα πλέι οφ του Europa League σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Απόλλων Λεμεσού αν και βρήκε δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα από «κεραυνούς» των Ονγκέντα (19′) και Κολ (27′) και επικράτησε με 2-0 στο «Νέο ΓΣΠ», αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League. Η κυπριακή ομάδα είχε ηττηθεί με 4-0 στην πρώτη αναμέτρηση στο Ισραήλ.

Εφόσον ο Ολυμπιακός περάσει τους Σλοβάκους θα κλείσει ραντεβού με τους πρωταθλητές Κύπρου στις 18 και 25 Αυγούστου. Αν πάλι αποκλειστεί θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του ζευγαριού Ζρίνσκι Μόσταρ-Τόμπολ Κόσταναϊ στα πλέι οφ του Europa Conference League.