Ο Μάρκο Ματεράτσι παραδέχθηκε την σχέση αγάπης και μίσους που είχε κατά την διάρκεια της περυσινής σεζόν με τον Μάριο Μπαλοτέλι, ενώ ακόμη είπε ότι είχε φτάσει κοντά στην Μίλαν το 2005.

Δυο από τα πιο κακά παιδιά του Ιταλικού ποδοσφαίρου, ο Μάρκο Ματεράτσι και ο Μάριο Μπαλοτέλι συνυπήρξαν την περασμένη σεζόν στην Ίντερ και όπως ήταν φυσικό τα ιταλικά μέσα έδωσαν μεγάλο βάρος σε αυτή τη συνύπαρξη.

Ο Μάρκο Ματεράτσι ένα χρόνο μετά παραδέχθηκε ότι η σχέση τους, ήταν αγάπης και μίσους μαζί.

«Του έδωσα μια σφαλιάρα και του πέταξα ένα παπούτσι στο πρόσωπο», παραδέχθηκε ο Ιταλός αμυντικός για τον Μπαλοτέλι ενώ μετά έδωσε και την άλλη πλευρά της σχέσης: «Όταν τον εγχείριζαν και ήταν στο νοσοκομείο, εγώ ήμουν εκεί τα μεσάνυχτα για να του φέρω σνακ από το μηχάνημα».

Στην συνέχεια της συνέντευξης που έδωσε ο Ματεράτσι παραδέχθηκε ότι έφτασε κοντά σε μεταγραφή στην μεγάλη αντίπαλο της ομάδας του, την Μίλαν: «Είναι αλήθεια ότι στην σεζόν 2005-06 ήμουν πολύ κοντά στην Μίλαν. Ο Μαντσίνι ήθελε να με διώξει και υπήρχε ακόμη η Βιγιαρεάλ που με ήθελε. Κυρίως ήθελα να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχθώ, ήμουν κοντά στο να υπογράψω με την Μίλαν, αλλά όταν μίλησα με τον Λίπι, μου είπε να μην ανησυχώ και ότι θα είχα θέση στην 23αδα ότι και να γίνει. Αποφάσισα να μείνω εκεί που μου έλεγε η καρδιά μου, ο Λίπι κράτησε την υπόσχεση του και μετά ξέρετε τι έγινε».
πηγή: gazzetta