Η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ στηρίζει τον Χιμένεθ από την πρώτη του μέρα στην Ελλάδα και αυτό συνεχίζει να κάνει, φροντίζοντας να αφήσει σαφείς αιχμές προς συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου, λόγω δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών. Η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ORIGINAL αναφέρει τα ακόλουθα:

«Μανατζαραίους, δοσίλογους και δημοσιογράφους… στην ανεργία!

Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Οι εχθροί της Α.Ε.Κ. χρόνια τώρα είναι οι επαγγελματίες κάθε είδους που τρώνε από το σώμα της Α.Ε.Κ. και όταν έφτανε η στιγμή να απειλούνται τα συμφέροντά τους βγάζουν τα ύπουλα μαχαίρια που τόσο καιρό ακονίζουν. Έτσι και τώρα, αφήστε δε που έχουν και μοναξιές επειδή έχασαν τον πολυαγαπημένο… αποτυχημένο τους.

Μανόλο, καλώς ήρθες στην Α.Ε.Κ. Οι εχθροί είναι από μέσα.
Θα σου κάνουν τους φίλους. Θα σε κολακέψουν με την πρώτη ευκαιρία. Θα σε αποθεώσουν στην επιτυχία και θα σε σταυρώσουν ευκολότερα στην πρώτη αποτυχία. Θα το έχεις ήδη άλλωστε διαπιστώσει στο μικρό χρονικό διάστημα που έχεις την τιμή να ηγείσαι της πιο ιστορικής ομάδας τούτου του πλανήτη. Δούλεψε με τους παίχτες που έχεις και εμείς θα είμαστε πάντα εκεί. Δίπλα σου, δίπλα τους, δίπλα στην Α.Ε.Κ.

Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που αρχικά αναρωτήθηκε και μετά πικράθηκε τη στιγμή που ο Μανωλάς έτρεξε στον πάγκο και αγκάλιασε τον Μανόλο. Ίσως ορισμένοι και να απόρησαν πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό μόλις κάνα 2 μήνες μετά την έλευση του Ισπανού στην Ελλάδα. Εκείνο όμως που τους εξόργισε και δεν θα του συγχωρέσουν ποτέ είναι η αναφορά του στην ORIGINAL. Ο “πρεζάκιας” απόκτησε επώνυμο. Το “τζάνκι” όνομα και ο “αλκοολικός” διεύθυνση στην πλατεία της λεωφόρου. Αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν με τίποτα. Έβγαλαν σπυράκια και ακόνισαν τις σαν μαχαίρια πένες τους. Δεν ήθελαν και πολύ άλλωστε. Στα παπάρια τους η υγεία και η ηρεμία που φαίνεται να υπάρχει και που τόσο μας έχει λείψει τόσα χρόνια στην Α.Ε.Κ. Η υγεία και η ηρεμία άλλωστε δεν τους δίνει και καλό μεροκάματο ούτε και μίζα από καμιά μεταγραφή.

Αναμενόμενη η πρώτη πούστικη επίθεση στον προπονητή της Α.Ε.Κ. Και άργησε. Αναμενόμενη θα είναι και η επίθεση σε εκείνους που τρέχουν τις εξελίξεις για την ανέγερση γηπέδου στον Ιερό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας και μόνον εκεί. Ας έχουν γερό στομάχι γιατί θα ακούσουν πολλά και θα διαβάσουν ακόμα περισσότερα.

Ο Μανόλο θα πετύχει εκτός αγωνιστικών χώρων μόνο αν “συγκρουστεί” με αυτούς που έκαναν σουλάτσο στα ανατολίτικα εστιατόρια βγάζοντας ειδήσεις και κουτσομπολιά. Τα κινητά στα αποδυτήρια έκλεισαν και μπήκαν λουκέτα στις πόρτες. Καμιά είδηση προς τα έξω. Αυτό δεν τους αρέσει. Η αποκλειστικότητα δεν βγαίνει και το μεροκάματο κινδυνεύει.

Ο αποτυχημένος έφυγε. Δίνει τη δική του μάχη για επιβίωση με τον Αχνά, την Αλκή και το Παραλίμνι. Μια μάχη που είναι σεβαστή από όλους μας. Η διεθνής καριέρα μόλις ξεκίνησε και πρέπει να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Θα φροντίσουν για αυτό οι κολλητοί του, που εμφανίστηκαν μετά το Περιστέρι ζητώντας εξηγήσεις με έντονο ύφος από τον σημερινό προπονητή της Α.Ε.Κ. Τουλάχιστον αυτός έχει δίπλωμα και δεν απέκτησε τίτλους στην Ελλάδα με εργοδότη τον Σωκράτη.

Αυτός προσπαθεί να κάνει την Α.Ε.Κ. και πάλι Οικογένεια. Αυτός προσπαθεί να μάθει την Ιστορία της ομάδας και τα Ιδανικά που εκφράζει σε εμάς που ξεχάσαμε και σε αυτούς που φοράνε την κιτρινόμαυρη φανέλα μέσα στο γήπεδο. Να μη φοβάται τίποτα. Θα κριθεί όπως όλοι οι προπονητές σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Μόνο από τα αποτελέσματα. Και ο κόσμος στην εξέδρα είναι ο καλύτερος κριτής…

Κάθε μέρα που περνάει φροντίστε τώρα να πολεμήσετε με μεγαλύτερο μένος την προσπάθεια για να αποκτήσουμε και πάλι το Σπίτι μας στη ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. Να είστε σίγουροι ότι μόλις το φτιάξουμε θα σας βάλουμε να πληρώνετε και εισιτήριο και 2 ευρώ καπέλο όταν έρχεστε για να κάνετε το ρεπορτάζ σας».

Μήνυμα για παραμονή Μπλάνκο!

Παράλληλα, οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ καθιστούν σαφές για ακόμη μία φορά ότι λατρεύουν τον Μπλάνκο και επιθυμούν την παραμονή του στην ομάδα με νέο συμβόλαιο. Στην  ιστοσελίδα της ORIGINAL υπάρχει φωτογραφία του Αργεντινού που πανηγυρίζει βγάζοντας τη φανέλα του μετά το γκολ επί του Ολυμπιακού και αναφέρεται: «Τη Φανέλα της Α.Ε.Κ. ο Ισμαέλ Μπλάνκο θα τη βγάλει-βγάζει κάθε φορά που σκοράρει και θα σας πονάει…»!

Πηγή: gazzetta.gr