Η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να αλλάξει οικονομική πολιτική όπως είπε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί και ένας από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται πλέον είναι ο Νεϊμάρ, με τις φήμες να τον θέλουν να έχουν προταθεί στη Γιουβέντους, η οποία θα μπορούσε να κάνει συζητήσεις μόνο υπό προϋποθέσεις.

Η γαλλική ομάδα απέκτησε το καλοκαίρι του 2017 από τη Μπαρτσελόνα τον Βραζιλιάνο άσο, κάνοντάς τον την πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή όλων των εποχών και περιμένοντας από αυτόν να την οδηγήσει στη δόξα, στην κατάκτηση του Champions League.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έχει συμβεί και μετά τη φετινή επική ευρωπαϊκή αποτυχία, στο Παρίσι αποφασίζουν να αλλάξουν στάση. Η μέχρι τώρα πολιτική της Παρί, άλλωστε, δεν οδηγεί πουθενά, αφού στον φετινό ισολογισμό αναμένεται να καταγράψει ζημία ύψους 200-300 εκατ. ευρώ.

Έτσι, κάποιοι θα πρέπει να αποχωρήσουν και ο Νεϊμάρ είναι ένας εξ αυτών, με τα ρεπορτάζ στη Γαλλία να υποστηρίζουν ότι είναι προς πώληση αλλά ακόμη και προς δανεισμό, αν καμία ομάδα δεν εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αγοράσει. Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι με βάση τα οικονομικά δεδομένα ενός τέτοιου deal.

Μόνο υπό προϋποθέσεις η Γιούβε

Έτσι, το τελευταίο 24ωρο υπάρχουν διάφορες φήμες στην Ιταλία, με τον Τύπο της χώρας να υποστηρίζει ότι οι Παριζιάνοι πρότειναν τον Νεϊμάρ στη Γιουβέντους, η οποία όμως θα μπορούσε να ασχοληθεί μόνο υπό προϋποθέσεις: Πρώτον, αν πρόκειται μόνο για δανεισμό. Δεύτερον, αν η Παρί συνεισφέρει στην κάλυψη του συμβολαίου του, αφού του δίνει γύρω στα 40 εκατ. ευρώ ετησίως και στο Τορίνο δεν έχουν καμία διάθεση να κάνουν κάτι ανάλογο.