Οι αγώνες ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα, σε οποιοδήποτε άθλημα, είναι πάντα υψηλού κινδύνου και ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Όπως έγινε δηλαδή και στον τρίτο τελικό της ABA League στο μπάσκετ, αφού ένα λεπτό πριν το τέλος διακόπηκε επειδή οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν στο παρκέ… μέχρι και δονητή.

Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό και τελικά η Παρτιζάν ήταν αυτή που πήρε τη νίκη και μείωσε σε 2-1 νίκες, αλλά για τον σερβικό Τύπο το γεγονός της ημέρας δεν ήταν αυτό αλλά όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα οι οπαδοί της Παρτιζάν άρχισαν να πετάνε διάφορα στο παρκέ, με τους ανθρώπους του γηπέδου να κάνουν… αυτοψία στο τέλος του παιχνιδιού και να καταγράφουν όλα όσα πέταξαν οι οπαδοί.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρει ο Τύπος της γειτονικής χώρας, στο παρκέ βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα, μπουκάλια, κομμάτια από γυαλί, κέρματα, μαρκαδόροι, αναπτήρες, φορτιστές αλλά και… ένας δονητής.