Μπορεί να είναι 36 ετών πλέον, μπορεί τα καλύτερά του -ποδοσφαιρικά- χρόνια να έχουν περάσει, αλλά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια παραμένει πολύ σημαντικός για τον ΠΑΟΚ και αυτό αναμένεται να επισημοποιηθεί με το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει, μένοντας στην Τούμπα ως το τέλος της καριέρας του.

Εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει οι φήμες για το μέλλον του Πορτογάλου και αρκετοί είναι αυτοί που το βλέπουν μακριά από τη Θεσσαλονίκη, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική. Ο Βιεϊρίνια αισθάνεται ακόμη δυνατός και θέλει να συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ, όπως είχε κάνει σαφές στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Γεγονός, φυσικά, που έκανε χαρούμενο τον Ρουμάνο προπονητή, ο οποίος επιθυμεί την παραμονή του αρχηγού. Τόσο για αγωνιστικούς λόγους όσο και για το πόσο βοηθάει στα αποδυτήρια. Από εκεί και πέρα, μιλώντας με τον Ζοσέ Μπότο, ο Βιεϊρίνια επανέλαβε ότι θέλει να συνεχίσει, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι αν αισθανθεί ότι δεν μπορεί να προσφέρει όσα θέλει, θα είναι ο πρώτος που θα το πει και θα σταματήσει.

Αυτή η στάση του Βιεϊρίνια κέρδισε και τη διοίκηση, με τον Ιβάν Σαββίδη να ενημερώνεται για το θέμα και να δίνει τη συγκατάθεσή του για να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Πορτογάλος, ο οποίος έχει ήδη ενημερωθεί από τον Μπότο και περιμένει να περάσουν τα κρίσιμα παιχνίδια που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να βάλει στη συνέχεια την υπογραφή του για ακόμη ένα χρόνο.