Ενδιαφέρον για τη μάχη που γίνεται αναφορικά με τη μάχη που δίνουν οι ομάδες για την έξοδο στην Ευρώπη παρουσιάζει η 2η αγωνιστική των play-offs της Super League, με τα σημαντικότερα ματς να γίνονται στο ΟΑΚΑ και στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πάντως, το πρόγραμμα ανοίγει στους Ζωσιμάδες, όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος έχει διαφορά ασφαλείας από τη δεύτερη θέση, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν βαθμούς που θα τους κρατήσουν κοντά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Η συνέχεια θα δοθεί στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Άρης θέλει να εκμεταλλευτεί τα θετικά στοιχεία που έβγαλε στην οριακή ήττα από τον Ολυμπιακό με νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό των πολλών προβλημάτων, τα οποία ανάγκασαν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να συμπεριλάβει στην αποστολή και ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα.

Τέλος, είναι το ντέρμπι Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να θέλει τη νίκη όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς, καθώς δεν έχει νικήσει τον ΠΑΟΚ στην έδρα της τα τελευταία 4,5 χρόνια. Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς καλούνται να διαχειριστούν την κόπωση που φέρνει η παρουσία τους στους «8» του Europa Conference League, όμως σε αυτό τους βοηθάει και η απόσταση που έχουν δημιουργήσει από την τρίτη θέση.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστική:

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (15:30) NovaSports Prime

Άρης – Παναθηναϊκός (19:00) NovaSports Prime

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (19:30) CosmoteSport 1