Ο αποκλεισμός από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League ήταν δεδομένο ότι θα δημιουργούσε πρόβλημα στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τη διοίκηση να φοβάται τα χειρότερα όπως δείχνει και η απόφασή της να προσλάβει 30 σωματοφύλακες για τους ποδοσφαιριστές. Οι οπαδοί, άλλωστε, είναι έξω φρενών με τα ακριβοπληρωμένα αστέρια και αυτό φάνηκε και από τις έντονες αποδοκιμασίες για Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ στον αγώνα με τη Μπορντό.

Ήταν το πρώτο, εντός έδρας μάλιστα, παιχνίδι μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και όλοι περίμεναν να δουν πώς θα συμπεριφερθεί ο κόσμος. Και τελικά συμπεριφέρθηκε όπως αναμενόταν… Από την αναγγελία της 11άδας έγινε φανερό ότι το κλίμα για τους Μέσι και Νεϊμάρ δεν είναι και το καλύτερο, αφού υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες όταν ακούστηκαν τα ονόματά τους, για να δοθεί η συνέχεια κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Υβριστικά συνθήματα για τον Νεϊμάρ, αποδοκιμασίες εκ νέου για τον Μέσι κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα και γενικά ο μόνος που τη γλίτωσε ήταν ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος αποθεώθηκε τόσο στο γκολ που πέτυχε όσο και γενικά για την απόδοσή του στα δύο παιχνίδια με τη Ρεάλ.

Για την ιστορία, αν και μάλλον δεν ενδιαφέρει κανέναν, ούτε καν τους οπαδούς της, η Παρί νίκησε με 3-0 τη Μπορντό χάρη σε γκολ των Μπαπέ, Νεϊμάρ, Παρέδες και έκανε ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.