Τα λεφτά, λένε, δεν φέρνουν την ευτυχία και η Παρί Σεν Ζερμέν το συνειδητοποιεί κάθε χρόνο με την αποτυχία της στο Champions League, μόνο που αυτή τη φορά το κλίμα είναι πολύ πιο βαρύ μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης και η διοίκηση προσέλαβε 30 σωματοφύλακες για να εγγυηθούν την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών.

Από την ημέρα που αγόρασαν τις μετοχές οι Άραβες, πριν μια δεκαετία, στο Παρίσι στοχεύουν στην κατάκτηση του Champions League. Κάθε χρόνο αποτυγχάνουν όμως, με αποτέλεσμα ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί να ξοδεύει όσο και περισσότερα λεφτά για μεταγραφές, αποκτώντας το περασμένο καλοκαίρι και τον Λιονέλ Μέσι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν απέτυχε και πάλι, όμως, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης αφού δέχθηκε τρία γκολ μέσα σε 17 λεπτά, με συνέπεια το κλίμα να γίνει πολύ βαρύ για όλους. Και μπορεί ο Αλ Κελαϊφί και ο Λεονάρντο να τα έβαλαν με τη διαιτησία, οι οπαδοί όμως τα έβαλαν με τους ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές.

Έτσι, όπως αναφέρουν διεθνή Μέσα, η Παρί αποφάσισε να προχωρήσει στην πρόσληψη 30 σωματοφυλάκων, οι οποίοι θα αναλάβουν την προστασία των παικτών και ειδικά αυτών που έχουν εξοργίσει περισσότερο τους οπαδούς.