Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Άρης είχε αυξημένο κίνητρο πριν από τον αγώνα και πως οι παίκτες του έδωσαν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι για το ό,τι πετύχαμε. Υπήρχε ανθρώπινο κίνητρο πολύ αυξημένο. Αναμφίβολα δώσαμε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Την φιλοδοξία μας δεν μπορεί να μας την στερήσει κανείς. Η κατάθεση που κάνανε οι ποδοσφαιριστές μου ήταν καταπληκτική και δεν είχανε τίποτα παραπάνω να κάνουνε. Στο ποδόσφαιρο παίζουνε πάρα πολλές περιστάσεις ρόλο.

Μπορεί να είχαμε τύχη, αλλά είχαμε και τις δικές μας καλές στιγμές με την νίκη να αποκτάει αξία αν αναλογιστεί κανείς τον αντίπαλο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Φεύγουμε πάρα πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να πετύχουμε μία ιστορική νίκη. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και για τον κόσμο που μας ακολουθεί που είναι πάντα μαζί μας και μας δίνει μεγαλύτερη αξία στην νίκη μας», είπε αρχικά, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων».Για την εικόνα της ομάδας του: «Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα μου δεν έχει βρει την ισορροπία που θα ήθελα. Δεν έχουμε την πορεία που θα έπρεπε στην Ελλάδα σε αντίθεση με την Ευρώπη και σίγουρα οι οπαδοί μας αξίζουν να πανηγυρίσουν μία τέτοια νίκη και αυτή η νίκη αποκτάει διπλή αξία».

Για το ότι ο Άρης με την νίκη του είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που κερδίζει στην Ισπανία και βρίσκεται κοντά στην πρόκριση: «Πάμε βήμα-βήμα. Ας ηρεμήσουμε. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι. Θα απολαύσουμε την συγκεκριμένη στιγμή και από αύριο θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι μας. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει μία ομάδα είναι να έχει κερδίσει κάτι πριν βγει στο γήπεδο. Γι’ αυτό και το ποδόσφαιρο έχει αυτό το μεγαλείο, είναι τόσο αναπάντεχο».Για το αν αυτή η νίκη μπορεί να αποτελέσει ένα ηχηρό ηλεκτροσόκ για την ομάδα του: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δύο διαφορετικά πρόσωπα και μετά από μία τέτοια βραδιά να μην έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα σου είναι μία ανισορροπία που δεν μου αρέσει. Ελπίζω αυτή η νίκη θα είναι μία απαρχή και θα μας δώσει μία ώθηση».

Πηγή: gazzetta.gr