Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, οι Μιλγουόκι Μπακς γεύτηκαν και πάλι τη χαρά της νίκης. Επικράτησαν με 130-106 των Σάρλοτ Χόρνετς στο «Fiserv Forum». Οι πρωταθλητές του NBA έχουν, πλέον, ρεκόρ 37-25 και ανέβηκαν στην 4η θέση της κατάταξης της ανατολικής περιφέρειας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλαμψε. Ο «Greek Freak» στα 28 λεπτά που αγωνίστηκε έδωσε πολλή δουλειά στη στατιστική υπηρεσία. Σημείωσε 26 πόντους (6/10 σουτ, 0/2 τρίποντα, 14/14 ελεύθερες βολές), ενώ είχε 16 ριμπάουντ, έξι ασίστ, δύο κλεψίματα και τέσσερα μπλοκ.

Άξιοι συμπαραστάτες του ο Τζρου Χόλιντεϊ με 21 πόντους (είχε επίσης έξι ριμπάουντ κι ο οκτώ ασίστ), ο Μπόμπι Πόρτις με 20 (και δέκα ριμπάουντ) κι ο Κρις Μίντλετον με 19 (συν τέσσερα ριμπάουντ και τρεις ασίστ). Αγωνίστηκε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος σε 11 λεπτά πρόσθεσε επτά πόντους και μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ. Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, δε, χάρισαν ορισμένα από τα καλύτερα highlights του αγώνα.

Το ματς άρχισε ισορροπημένα με τις άμυνες των δύο ομάδων να μην λειτουργούν καλά κι αυτό να φαίνεται στο σκορ της πρώτης περιόδου (32-32). Έπειτα, όμως, οι Μιλγουόκι Μπακς που προέρχονταν από μια επώδυνη ήττα κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, «σοβαρεύτηκαν» και ουσιαστικά πήραν το ματς στη δεύτερη περίοδο καθώς προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 76-53.

Οι Μπακς δεν άφησαν το πόδι τους από το γκάζι ούτε στην 3η περίοδο (32-23 το επί μέρους σκόρ) και έχοντας «καθαρίσει» το παιχνίδι, ο κόουτς Μάικ Μπουντενχόλζερ απέσυρε τους βασικούς από το παρκέ σχεδόν επτά λεπτά πριν από την λήξη της αναμέτρησης.

Τα «ελάφια» θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/3, 03:00) στο εντός έδρας ματς με τους Μαϊάμι Χιτ καθώς βρίσκονται ήδη στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης της κανονικής σεζόν του NBA και μάχονται για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των play-offs.