Κάθε παιχνίδι είναι και τελικός πλέον για τον προτελευταίο Ατρόμητο που δίνει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό και οι ελπίδες του ανανεώθηκαν μετά το 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Σκορ που διαμορφώθηκε από τα γκολ των Μουνίθ και Έρλινγκμαρκ, με τους Περιστεριώτες να είναι σωστοί τακτικά και τους Αρκάδες να παίζουν με 10 παίκτες από το 38′ εξαιτίας της αποβολής του Κρέσπι και τελικά να μην αποφεύγουν την ήττα, με συνέπεια να παραμένουν εκτός 6άδας.

Ο αγώνας δεν θα μπορούσε να αρχίσει καλύτερα για τους γηπεδούχους και χειρότερα για τους φιλοξενούμενους, αφού με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού το σκορ έγινε 1-0 από το σουτ του Μουνίθ και τη λάθος αντίδραση του τερματοφύλακα Τσιφτσή. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο 11′ οι Περιστεριώτες πλησίασαν και σε δεύτερο γκολ αλλά ο τερματοφύλακας των Αρκάδων είπε «όχι» στον Κουλούρη, ο οποίος ήταν σε θέση για να σκοράρει αλλά δεν το έκανε.

Όπως και να έχει, ήταν και αυτή μια φάση που έδειχνε το πόσο δυνατά είχε μπει στο παιχνίδι ο Ατρόμητος, με τον Αστέρα να βρίσκει σταδιακά τα πατήματά του μετά το 20λεπτο, να πιέζει αλλά να μην καταφέρνει κάτι ουσιαστικό. Αντιθέτως, για να γίνουν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους, έμειναν και με 10 παίκτες στο 38′ λόγω αποβολής του Κρέσπι μετά το σκληρό μαρκάρισμα στον Μουνίθ.

Πίεσε ο Αστέρας, καθάρισε με Έρλινγκμαρκ ο Ατρόμητος

Στο β’ μέρος οι Αρκάδες μπήκαν καλύτερα και στο 56′ πήγαν για την ισοφάριση με το σουτ του Σονί που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γιαννιώτης, για να συνεχιστεί το παιχνίδι με την ομάδα της Τρίπολης να πιέζει και τους γηπεδούχους να αμύνονται, ψάχνοντας τις αντεπιθέσεις. Και τελικά σε μια τέτοια, στο 74′, ήρθε και το 2-0 από το τελείωμα του Έρλινγκμαρκ, με τον Ατρόμητο να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη που τον φέρνει στο -1 από τη 12η Λαμία, ενώ ο Αστέρας έχασε την ευκαιρία να μπει στην 6άδα.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (34′ Βασιλαντωνόπουλος), Χατζηϊσαΐας, Μαυρομμάτης (46′ Παπαδόπουλος), Καστεγιάνο, Χαρίσης, Σάλομον (63′ Έρλινγκμαρκ), Μουνίθ, Ροτάριου (63′ Κλωναρίδης), Κουλούρης, Αλιμπέκ (76′ Ντένιτς).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καρμόνα, Πίτσου, Αντζουλάς (87′ Ριέρα), Τασουλής (63′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο (87′ Καπίγια), Κανελλόπουλος (63′ Άλβαρες), Κρέσπι, Σίτο, Σονί, Μπαράλες.