Η Super League έχει μπει στην τελική ευθεία, με την 23η αγωνιστική να έχει αρκετές αναμετρήσεις με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την είσοδο στα play-offs, αλλά και τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στην Τρίπολη, ο φορμαρισμένος Αστέρας των πέντε συνεχόμενων νικών υποδέχεται τον Ιωνικό, θέλοντας με ένα ακόμη τρίποντο να παραμείνει σε τροχιά play-offs. Βέβαια, οι Νικαιώτες δεν αναμένεται να είναι εύκολο εμπόδιο, καθώς πάνε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει μακριά από τις δύο τελευταίες θέσεις πριν την έναρξη των play-out.

Στο έτερο ματς της ημέρας, ο ουραγός Απόλλων Σμύρνης περιμένει τον Παναιτωλικό στη Ριζούπολη με μόνο στόχο το τρίποντο που θα τον βοηθήσει να πλησιάσει τους αντιπάλους του στην προσπάθεια που κάνει να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Οι Αγρινιώτες θέλουν να αφήσουν πίσω τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και τις τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, που τους απομάκρυναν από τη διεκδίκηση μίας θέσης στα play-offs, και να κρατηθούν μακριά από τις τελευταίες θέσεις.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Σάββατο 12/02

Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός 19:30 COSMOTE SPORT 2

Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός 19:30 Novasports Prime

Κυριακή 13/02

ΟΦΗ – Βόλος ΝΠΣ 15:00 COSMOTE SPORT 2

Παναθηναϊκός – Λαμία 15:30 COSMOTE SPORT 1

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 17:15 Novasports 2

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 19:30 Novasports Prime

Δευτέρα 14/02

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 19:30 Novasports Prime