Ο Γιώργος Τζαβέλλας παρέστη αυτοπροσώπως και απολογήθηκε στον αθλητικό δικαστή για την συμπεριφορά του μετά το γκολ της ΑΕΚ στην ήττα με 2-1 από τον Άρη.

Οπως μεταξύ άλλων τόνισε κατά την απολογία του, δεν απευθύνθηκε με τον χαρακτηρισμό «σκουλήκια» προς τους οπαδούς του Άρη. «Είπα στον Αραούχο “τι έκανες στα σκουλήκια, τα έσκισες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της Ένωσης. Μάλιστα, τόνισε πως στο σημείο που φωνάζει ο ίδιος μετά το 1-1 δεν υπήρχαν φίλαθλοι, ενώ φάνηκε να το κάνει προς την κάμερα γιατί εκεί κατευθύνθηκε ο Σέρχιο Αραούχο μετά το γκολ του.

Τελικά, το Πειθαρχικό Όργανο της Super League αποφάσισε να μην επιβάλει κάποια τιμωρία στον Γιώργο Τζαβέλλα κι έτσι ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ απαλλάχτηκε από τον αθλητικό δικαστή για το περιστατικό στο Χαριλάου για το οποίο είχε ζητήσει συγνώμη την επόμενη μέρα.

Αυτό σημαίνει ότι θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (13/02, 19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Πηγή: Gazzetta.gr