Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε το τραπέζι στους παίκτες του ΠΑΟΚ και όλοι μαζί γευμάτισαν και ευχήθηκαν για τα Χριστούγεννα, αλλά και για ότι περιμένει την ομάδα τους όταν επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση. Το βίντεο που παρουσίασίασε o «Δικέφαλος του Βορρά», στο πλαίσιο του «Xmas Project» που δίνει μια άλλη οπτική γωνία στα Χριστούγεννα, ο Ρουμάνος τεχνικός έστειλε το δικό του μήνυμα.

«Περάσαμε δύσκολες στιγμές, δουλέψαμε σκληρά, κάποιες φορές στεναχωρηθήκαμε πολύ… Καταλαβαίνουμε όλοι πως θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα αλλά την ίδια στιγμή, αύριο είναι μια άλλη μέρα! Χρειάζεται δουλειά, προσπάθεια, αλλά τώρα θέλω από εσάς, επειδή είναι Χριστούγεννα, να το πιστέψετε. Και να παλέψετε!», ήταν η προπόση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι ατάκες κατά την άφιξη των ποδοσφαιριστών από τον οικοδεσπότη Ραζβάν Λουτσέσκου, που… καλωσόρισε τον παππού Κρέσπο, εξήρε τον Βιεϊρίνια για το ντύσιμό του και αγκάλιασε έναν έναν τους «δικούς του ανθρώπους», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε. Έπειτα, οι παίκτες κατέθεσαν την άποψη τους για το ποιος πήγε πιο κομψά ντυμένος στο δείπνο, αλλά και το ποιος έφαγε περισσότερο.