Ορεξάτος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου της νίκης του Μιλγουόκι επί της Ιντιάνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» έδειξε στους δημοσιογράφους μπασκετικές κάρτες λέγοντας πως αν ποτέ χρεοκοπήσει, θα τις πουλήσει.

«Αυτή είναι η κάρτα με τον BP (Μπόμπι Πόρτις), θα την υπογράψει μία ημέρα και κοστίζει πολλά. Και αυτή είναι η κάρτα του Ντόντε (ΝτιΒιντσέντζο). Αν ποτέ χρεοκοπήσω θα τις πουλήσω. Έτσι για να έχω ένα εναλλακτικό πλάνο. Οι γονείς σου δεν σου έλεγαν πάντα να έχεις εναλλακτικό πλάνο; Εμένα αυτό είναι το plan b μου» είπε χαρακτηριστικά.

Για το ματς με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε: «Στα τελευταία ματς παίζουμε πολύ καλή άμυνα, είμαστε πιο σκληροί και στην επίθεση κυκλοφορούμε καλά την μπάλα. Παίζουμε καλά τώρα, χτίζουμε καλές συνήθειες και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, ώστε το Μάιο ή τον Ιούνιο να είναι πιο εύκολα τα πράγματα για μας».

Ο Αντετοκούνμπο έκανε δώρο παπούτσια και φανέλα σε πιτσιρικά και αυτός τρελάθηκε από τη χαρά του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν σταματάει να μοιράζει χαρά και χαμόγελα μετά το τέλος των αγώνων, κάτι που έκανε και στην Ιντιανάπολις. Λίγο μετά τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Ιντιάνα Πέισερς όπου ο Έλληνας σούπερ σταρ πρόσθεσε ένα ακόμη «double double» στο παλμαρέ του, συνέχισε την αγαπημένη του συνήθεια.

Συγκεκριμένα έκανε δώρο σ’ έναν μικρό φίλο των Μπακς που βρέθηκε στην Ιντιανάπολις και μάλιστα φορούσε φανέλα με το όνομα του Greak Freak, τα παπούτσια που φορούσε στο ματς. Μετά, έβγαλε τη φανέλα του, την υπέγραψε και την έκανε δώρο στην αδερφή του.