Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού συνεχίζεται μετά από τη μεγάλη του νίκη με 1-0 επί της Φενέρμπαχτσε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν στον επόμενο γύρο του θεσμού και στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Αντβέρπ θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση του γκρουπ που οδηγεί απευθείας στους «16» της διοργάνωσης.

Μετά από την λήξη του ματς, ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για την τεράστια επιτυχία της ομάδας του και για το γκολ που σημείωσε ο Τικίνιο λίγο πριν το τέλος: «Το προσπαθήσαμε και το πιστεύαμε πολύ πως θα σκοράρουμε και θα φτάσουμε στη νίκη. Με τη βοήθεια του Θεού τα καταφέραμε. Πλέον, πρέπει να πάμε βήμα – βήμα. Ως τώρα τα έχουμε πάει πολύ καλά. Άλλωστε, ο στόχος μας ήταν η πρόκριση και τώρα έχουμε ελπίδες για την πρώτη θέση».

Για τη δική του απόδοση και τη γενικότερη παρουσία του το τελευταίο διάστημα, υποστήριξε: «Είμαι σε καλή κατάσταση, νιώθω καλά, τα παιχνίδια μου πηγαίνουν καλά και θα συνεχίσω να δουλεύω για να βελτιώνομαι».

Σισέ: «Δείχνουμε πόσο μεγάλος σύλλογος είμαστε»

Ο Παπέ Αμπού Σισέ, σέντερ μπακ του Ολυμπιακού, από τη μεριά του, τόνισε για ακόμη μια φορά οι «ερυθρόλευκοι» αποδεικνύουν ποιο είναι το στάτους τους στην Ευρώπη. Με την επιτυχία της πρόκρισης «δείχνουμε πως έχουμε δύναμη, παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, πιστεύουμε στον εαυτό μας και αποδεικνύουμε πως είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος με το πώς παλεύουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε ο άσος της ομάδας του Πειραιά.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, τόνισε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, το χρειαζόμασταν για εμάς και για τη συνέχεια στην Ευρώπη, είχαμε τον κόσμο στον πλευρό μας και τους κάναμε χαρούμενους». Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του δεξιού μπακ, Κένι Λαλά. «Ήταν πολύ σημαντική νίκη, το αξίζαμε, παίξαμε με τον κόσμο στο πλευρό μας, παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό τα καταφέραμε και όλοι είναι πολύ χαρούμενοι». Ο παίκτης του Ολυμπιακού, δε, χάρισε τη φανέλα του σε έναν οπαδό της ομάδας με κινητικά προβλήματα.