Όταν πίνεις νιώθεις… όπως θες και ο Ντελόντε Ουέστ, όπως φαίνεται, νιώθει Θεός, πρόεδρος των ΗΠΑ και σίγουρα καλύτερος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ, για ακόμη μία φορά, έχει προβλήματα με το αλκοόλ και αυτά μπορούν να τα δουν όλοι μέσω του βίντεο που κυκλοφόρησε από τη σύλληψή του στις 20 Οκτωβρίου επειδή χτυπούσε μεθυσμένος τις πόρτες αστυνομικού τμήματος στη Φλόριντα.

Κάποτε θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο στο μπάσκετ και έπαιξε σε διάφορες ομάδες του ΝΒΑ, βγάζοντας λεφτά. Αυτά, όμως, δεν τα κράτησε… Ο Ουέστ έχασε τα 16,5 εκατ. δολάρια που είχε αφήσει στην άκρη, με συνέπεια να καταντήσει να ζει άστεγος, έχοντας πνιγεί στο αλκοόλ.

Από αυτό προσπάθησε να τον βγάλει ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κούμπαν, στέλνοντάς τον σε κλινική αποτονίξωσης αλλά ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ δεν άντεξε και επανήλθε ξανά στο αλκοόλ. Και τώρα μάλλον είναι χειρότερα από ποτέ.

«Ήμουν καλύτερος από ΛεΜπρόν και Τζόρνταν»

Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα με τη σύλληψή του στις 20 Οκτωβρίου επειδή, σε κατάσταση μέθης, χτυπούσε τις πόρτες αστυνομικού τμήματος στη Φλόριντα.

Στο βίντεο, λοιπόν, ο Ουέστ ακούγεται να λέει προς τους αστυνομικούς ότι «ήμουν καλύτερος από τον ΛεΜπρον Τζέιμς, καλύτερος από τον Μάικλ Τζόρνταν. Είμαι ο καλύτερος νεγ@@@ που έπαιξε μπάσκετ», για να συνεχίσει τονίζοντας πως είναι ο Θεός αλλά και ο πρόεδρος των ΗΠΑ…