Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει λόγω τζόγου ο ποδοσφαιριστής της Κάνσας Σίτι, Φελίπε Ερνάντες.

Ο Αμερικανοκολομβιανός θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν στο MLS, καθώς παραβίασε κανονισμούς που αφορούν τον παράνομο στοιχηματισμό.

«Ο Ερνάντεζ ασχολήθηκε με εκτεταμένα και παράνομα αθλητικά στοιχήματα, ενώ ήταν μέλος του Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι, συμπεριλαμβανομένου του στοιχήματος σε δύο παιχνίδια του MLS, κατά παράβαση των κανόνων της Λίγκας. Δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με το γεγονός ότι είχε εμπιστευτικές πληροφορίες», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η λίγκα.

Ο Ερνάντες έφτασε να ανησυχεί για την ασφάλειά του λόγω χρεών που δημιούργησε ο εθισμός του στον τζόγο και πλέον εμφανίζεται διατεθισμένος να τα ξεπεράσει όλα.

«Τους τελευταίους μήνες μπόρεσα να επανεκτιμήσω, να αναλάβω την ευθύνη για τις ενέργειές μου και να λάβω την κατάλληλη φροντίδα για κάτι που με έχει επηρεάσει πολύ», ανέφερε κατά την απολογία του.

Την 1η Ιανουαρίου ο Ερνάντες θα μπορέσει να ασκήσει αίτημα για να αγωνιστεί ξανά στο MLS, κάτι που θα εξεταστεί από την επιτροπή.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.