Για το ενδεχόμενο συνεργασίας του Λιονέλ Μέσι και του Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε ο Άνχελ Ντι Μαρία.

«Δεν πιστεύω ότι ο Μέσι θα είχε κάποιο πρόβλημα στο να δουλέψει με τον Μουρίνιο. Έχοντας συνεργαστεί και με τους δύο, πιστεύω ότι θα τα πήγαιναν αρκετά καλά, αλλά για να πω την αλήθεια, δε νομίζω ότι ο Λίο θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα. Είναι δύσκολο να αφήσεις έναν σύλλογο που σου έχει δώσει τα πάντα και που στην κυριολεξία μεγάλωσες σε αυτόν», ήταν τα λόγια του 26χρονου άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ντι Μαρία, όντας συμπαίκτης του Μέσι στην εθνική Αργεντινής και έχοντας αγωνιστεί μαζί με τον Ρονάλντο στη Ρεάλ, μίλησε για τη σύγκριση των δύο σούπερ σταρ, τονίζοντας ότι είναι δύο διαφορετικοί παίκτες που όμως είναι οι καλύτεροι.

«Πάντα έλεγα και θα λέω το ίδιο πράγμα. Είναι δύο εντελώς διαφορετικοί παίκτες, που όμως είναι και οι καλύτεροι. Έχουν διαφορετικό στυλ. Ο Λίο έχει απότομες εκρήξεις και μαγευτικές ντρίμπλες που του επιτρέπουν να περνάει έναν, δύο ή και τρεις ακόμη παίκτες, ενώ έχει και πολύ καλό έλεγχο της μπάλας σε μικρό χώρο. Ο Κριστιάνο από την άλλη ξεχωρίζει για τη δύναμή του. Έχει εκπληκτική ταχύτητα και φοβερά μακρινά σουτ. Αν ήμουν η FIFA, θα είχα δύο “Χρυσές Μπάλες”. Μία μεταξύ των δύο καλύτερων παικτών και μία για τους υπόλοιπους», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr