Ο Γολγοθάς του Κώστα Γαλανόπουλου θα συνεχιστεί, αφού ο μέσος της ΑΕΚ αποφασίστηκε να μπει ξανά στο χειρουργείο.

Τα προβλήματα τραυματισμών και ειδικά αυτό στον χόνδρο του ποδιού δεν λένε να εγκαταλείψουν τον 23χρονο χαφ, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται. Έτσι, σε συνεννόηση με τον Ολλανδό γιατρό Νικ Φαν Ντάικ αποφασίστηκε να υποβληθεί σε νέα επέμβαση.

Αυτή θα τη φέρουν εις πέρας ο Ολλανδός και ο Παντελής Νικολάου, αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμη το πότε και το αν θα γίνει στην Αθήνα ή στην Ολλανδία. Όπως και να έχει, το σημαντικό είναι ότι ο Γαλανόπουλος θα μπει ξανά στο χειρουργείο, με την ελπίδα να ξεμπερδέψει μια και καλή με το πρόβλημα στον χόνδρο.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος

Το μαρτύριο των 21 μηνών

Τα προβλήματα για τον μέσο της ΑΕΚ είχαν αρχίσει τον Δεκέμβριο του 2019, όταν είχε τραυμαριστεί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Οι εξετάσεις είχαν δείξει πρόβλημα στον χόνδρο του αστραγάλου του δεξιού του ποδιού και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Η επιστροφή του στη δράση, τελικά, έγινε τον Νοέμβριο του 2020 κόντρα στη Ζόρια στο Europa League, για να ακολουθήσει τον περασμένο Φεβρουάριο το κάταγμα ωμοπλάτης σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Επέστρεψε στη φετινή προετοιμασία της ΑΕΚ αλλά σύντομα ένιωσε ξανά ενοχλήσεις και τελικά διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα στον χόνδρο παραμένει.