Τι είπαν Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου στην τελευταία τηλεδιάσκεψη που είχαν την Κυριακή (29/8) και ο μεγάλος στόχος που έθεσε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν.

«Στο πρωτάθλημα θα εφαρμόσουμε τον κανόνα που είχαμε στο παρελθόν όλοι μαζί, θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να μη χάσουμε κανέναν βαθμό σε κανένα παιχνίδι. Αυτός θα είναι ο στόχος μας».

Ο Ιβάν Σαββίδης έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη των φετινών φιλοδοξιών του ΠΑΟΚ, με λόγια ξεκάθαρα προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην καθιερωμένη εβδομαδιαία τηλεδιάσκεψη που είχαν οι δύο άνδρες και στην οποία συζητήθηκαν τόσο οι λεπτομέρειες της πρόκρισης στην Κροατία, όσο και οι στόχοι που προκύπτουν μετά την κλήρωση των ομίλων.

Σύμφωνα με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ: «O κ. Σαββίδης ζήτησε την μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την πρόκριση από τον όμιλο, ώστε να βελτιωθεί και η ευρωπαϊκή κατάταξη του ΠΑΟΚ, η οποία είναι κρίσιμη και για τη μελλοντική πορεία της ομάδας στην Ευρώπη».

Παράλληλα, αναλύθηκε η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, όπως διαμορφώθηκε μετά τις τελευταίες προσθήκες, αλλά και τον τραυματισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί και όλες οι λεπτομέρειες του περαιτέρω σχεδιασμού.

«Ο Πρόεδρος ζήτησε τη μέγιστη δυνατή προφύλαξη όλων των ποδοσφαιριστών και μελών του αγωνιστικού τμήματος σ΄ αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή της πανδημίας, ώστε αφενός όλοι να παραμείνουν υγιείς και αφετέρου να μην διακινδυνεύσουν τους στόχους της ομάδας».

Το ευχαριστώ του Λουτσέσκου για τις μεταγραφές

Από την πλευρά του ο Ραζβάν Λουτσέσκου ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη για τη στήριξη και την ενίσχυση ως τώρα της ομάδας και συμφώνησε στους υψηλούς στόχους που καλείται η ομάδα του να επιτύχει.

«Συμφωνώ απόλυτα. Θέλω να σας ευχαριστήσω καθώς και οι τρεις παίκτες (σ.σ. Άκπομ, Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα) που ήρθαν τώρα θα μας δώσουν πολλά. Και οι τρεις, ακόμα και ο Τσούμπα ήταν… τρελοί για να έρθουν στην ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος προπονητής των Κυπελλούχων Ελλάδας.

«Θα πρέπει όλοι να βάλουν στο μυαλό τους πως πρέπει να προσέχουν τους εαυτούς τους, να προλαμβάνουν καταστάσεις, ώστε να μη βάλουν την ομάδα σε άσχημη θέση. Πρέπει όλοι να έχουν κίνητρο, να κάνουν τη δουλειά τους και να αγωνιστούμε για όλους τους στόχους μας», συμπλήρωσε ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων».

Πηγή: Gazzetta.gr