Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ πήρε θέση για το πέναλτι από το οποίο η Αγγλία βρήκε το νικητήριο γκολ κόντρα στη Δανία, κάνοντας λόγο για αμφισβητούμενη απόφαση και τόνισε πως θα έπρεπε ο διαιτητής να τσεκάρει τη φάση στο μόνιτορ.

Το γκολ του Χάρι Κέιν για την ανατροπή της Αγγλίας στο 104′ προήλθε από πέναλτι που κέρδισε ο Ραχίμ Στέρλινγκ και το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ματς, ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ πήρε θέση μέσω του ESPN κι έκανε λόγο για αμφισβητούμενη απόφαση, που θα έπρεπε να ληφθεί και μετά από έλεγχο του Ντόνι Μάκελι στο μόνιτορ.

Παράλληλα, ο Άγγλος ρεφ παραδέχθηκε ότι αν ήταν στη θέση του Ολλανδού δεν ξέρει αν θα καταλόγιζε την παράβαση σε τόσο μεγάλο παιχνίδι.

«Εξαιρετικά αμφισβητούμενο το πέναλτι. Θα προτιμούσα να μη το έδινε και να πήγαινε να το δει στο monitor στο VAR review. Αν θα το έδινα σε τόσο μεγάλο παιχνίδι; Δεν είμαι τόσο σίγουρος.

Αλλά από τη στιγμή που υπάρχει επαφή, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η απόφαση. Και επαφή υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: gazzetta.gr