Σε αναζήτηση μέσου βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, καθώς είναι προφανές πως ο Τσάβι διανύει την τελευταία του σεζόν στην ομάδα. Οι «μπλαουγκράνα» στοχεύουν σε έναν παίκτη με ανάλογα χαρακτηριστικά για να καλύψουν το κενό και έχουν ξεχωρίσει δύο παίκτες. Σύμφωνα με τη Sport, πρόκειται για τον Κόκε της Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Λαρς Μπέντερ της Λεβερκούζεν.

Αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι το 2019 από τις ομάδες του, με τον 22χρονο Ισπανό να έχει ρήτρα 60 εκατ. ευρώ και τον 25χρονο Γερμανό να κοστολογείται περίπου στα μισά. Όμως το κόστος δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της «Μπάρτσα»…

Αυτό είναι η απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί στο σύλλογο από τη FIFA για παράνομη απόκτηση ανήλικων μη γηγενών παικτών. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, οι «μπλαουγκράνα» δεν μπορούν να αποκτήσουν παίκτες στις δύο προσεχείς μεταγραφικές περιόδου, δηλαδή όχι νωρίτερα από τον Ιανουάριο του 2016. Πάντως οι Καταλανοί ελπίζουν σε μείωση της τιμωρίας (προκειμένου τουλάχιστον να μπορούν να ενισχυθούν το καλοκαίρι) μετά την προσφυγή τους στο CAS. Μάλιστα στις 5 Δεκεμβρίου θα εξεταστεί η υπόθεση από το Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης και έχει ζητηθεί να εκδώσει άμεσα απόφαση, κάτι που ίσως σημαίνει πως η Μπαρτσελόνα θέλει-ει δυνατό-να δραστηριοποιηθεί μεταγραφικά ακόμη και τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Πηγή: sport-fm.gr