Για πρώτη φορά μετά από το 2011, η Σέλτικ δεν κατάφερε αυτήν τη σεζόν να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Σκωτίας, καθώς κατάφερε να της πάρει -και με εμφατικό τρόπο- τον τίτλο η «αιώνια» αντίπαλος Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ. Αυτό σήμανε για την ομάδα μια ανάγκη για δραστικές αλλαγές, μεταξύ των οποίων και ο άνθρωπος που θα κάθεται στον πάγκο.

Ο σύλλογος της Γλασκώβης αναζητά τον προπονητή που θα επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των τίτλων και φαίνεται ότι τον βρήκε στο πρόσωπο του Άγγελου Ποστέκογλου, ο οποίος είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Για την ακρίβεια, το μόνο που μένει, είναι να αποζημιωθεί η ομάδα στην οποία δεσμεύεται τώρα με συμβόλαιο.

Ο ομογενής προπονητής από την Αυστραλία αποδέχθηκε την πρόταση των διοικούντων του συλλόγου και -σύμφωνα με το Football Insider- τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κέλτες, αφήνοντας την Ιαπωνία και τη Γιοκοχάμα Μαρίνος.

Αυτή η εξέλιξη ενδεχομένως να σημάνει αλλαγή δεδομένων και για παίκτες που ενδιαφέρουν τις ελληνικές ομάδες. Ο λόγος για τον Ολιβιέ Εντσάμ, μια περίπτωση που στην ΑΕΚ βλέπουν πολύ «ζεστά», αλλά και τον βασίλη Μπάρκα, που είχε ακουστεί τόσο για την Ένωση (την πρώην του ομάδα) όσο και για τον ΠΑΟΚ. Αν και πλέον με την έλευση του Τσίτσαν Στάνκοβιτς οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται πως έχουν καλύψει την ανάγκη τους στον άσο.