Θύματα επίθεσης έπεσαν φίλαθλοι της Έβερτον κατά την διάρκεια της παρουσίας τους στην Γαλλία, όπου η ομάδα τους θα τεθεί αντιμέτωπη με την Λιλ για τους ομίλους του Europa League.

Συγκεκριμένα, μερίδα οπαδών χτυπήθηκε με μεταλλικές καρέκλες από περίπου 100 χούλιγκαν του αντίπαλου συλλόγου έξω από το «Australian Bar» τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/10), όπως αναφέρει δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας «Liverpool Echo».

Μάλιστα, το εν λόγω περιστατικό επιβεβαίωσε και ο πορτιέρης του μαγαζιού, ο οποίος επισήμανε πως η κατάσταση θα μπορούσε να είχε ξεφύγει ακόμα περισσότερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν κάποιοι οπαδοί της Έβερτον έξω από το μαγαζί και κάπνιζαν. Ξαφνικά οι χούλιγκαν πήραν τις καρέκλες που είχαμε στοιβάξει και τους επιτέθηκαν, ενώ κάποιοι άλλοι τις χρησιμοποίησαν για να σπάσουν τα παράθυρα και να μπουν μέσα.

Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τους υποστηρικτές της Έβερτον που ήταν μέσα, απ’ το να βγουν έξω και να βοηθήσουν, διότι η κατάσταση θα μπορούσε να είχε γίνει χειρότερη. Πήγα έξω και προσπάθησα να τους ξαναβάλω μέσα.

Είδα ένα μεγαλύτερο παιδί από την Αγγλία να γρονθοκοπείται από τρεις χούλιγκαν της Λιλ. Το πρόσωπό του αιμορραγούσε άσχημα. Λυπάμαι για ό,τι συνέβη».

Πηγή: sport-fm.gr