Μετά τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Μπουτάρη-Γκιουλέκα, η Θεσσαλονίκη υποδέχεται ένα ακόμα. Το Ηρακλής-Άρης ξεχωρίζει από τις τρεις αναμετρήσεις που αποτελούν τη β’ δόση της 10η αγωνιστική της Super League.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΚΑΒΑΛΑ

Η κατάρα που κυνηγάει τον Αστέρα τη φετινή σεζόν συνεχίστηκε και την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Πανσερραϊκός κέρδισε στην Τρίπολη, που αποδεικνύεται η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας του Βαγγέλη Βλάχου. Καμία νίκη και τρεις ισοπαλίες είναι ο απολογισμός των εντός έδρας παιχνιδιών και λογική η γκρίνια στην πόλη της Αρκαδίας. Η Καβάλα δεν έχει καλές αναμνήσεις από τη συγκεκριμένη έδρα, αφού έχασε πέρυσι, ενώ δεν της πάει ιδιαίτερα η… επαρχία.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΡΗΣ
Η αλήθεια είναι πως το έχουμε λιγάκι παραμελημένο. Ίσως γιατί θα γίνει τη Δευτέρα, ίσως γιατί το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ συγκεντρώνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Σίγουρα όμως το αδικούμε, αφού συνήθως έχει και γκολ και θέαμα και ανατροπές. Ο Ηρακλής, όντας αήττητος για πέντε αγωνιστικές, ψάχνει την πρώτη του νίκη από τις 18 Σεπτεμβρίου, ώστε να παραμείνει στα πάνω διαμερίσματα της βαθμολογίας. Ο Άρης, πληγωμένος από την ισοπαλία με τη Λάρισα, ψάχνει ισορροπία ανάμεσα σε εκπληκτικές και κάκιστες εμφανίσεις.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.
Έχουμε από τη μία μια ομάδα που έμοιαζε πρώτη υποψήφια για υποβιβασμό, αλλά στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, δηλαδή 10 βαθμούς! Στα πρώτα τέσσερα ματς, το άθροισμα των βαθμών του Πανσερραϊκού ήταν… μηδέν. Απέναντί της έχει μια ομάδα που είναι αήττητη για τέσσερα συνεχόμενα ματς και κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική την Κέρκυρα, ενώ συνολικά έχει αξιοσημείωτη παρουσία στο πρωτάθλημα. Δύο εξαιρετικά φορμαρισμένες ομάδες, συνεπώς, κλείνουν την αγωνιστική και αν συνυπολογίσουμε και την παράδοση που αναφέρεται πιο κάτω, κάποιος πρέπει να εκτροχιαστεί.

Πηγή: gazzetta.gr