Χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε ο Γιώργος Κατσικάς, ο οποίος έχει καταφέρει να αποδείξει ότι άξιζε μία δεύτερη ευκαιρία στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, ο 24χρονος αμυντικός αναφέρθηκε και στις βλέψεις του «Δικεφάλου του Βορρά», υποστηρίζοντας ότι είναι αρκετά πιθανό η ομάδα να πάει καλύτερα σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας στόπερ στη SportDay

Για την μέχρι στιγμής παρουσία του στον φετινό ΠΑΟΚ:

«Ο προπονητής μού δίνει ακόμη μία ευκαιρία και τώρα εγώ προσπαθώ με την αξία μου να παραμείνω στην εν- δεκάδα της ομάδας. Ελπίζω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό».

Για το μέλλον του στην ομάδα:

«Οχι, δεν θέλω να το σκέφτομαι αυτό. Σκέφτομαι πώς θα πάω καλά στην προπόνηση και μετά στα ματς. Η χρησιμοποίηση και τα καλά λόγια του προπονητή μού δίνουν αυτοπεποίθηση να συνεχίσω».

Για το αν μπορεί η ομάδα να αντέξει με αυτό το ρόστερ σε τρεις διοργανώσεις:

«Γιατί όχι; Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο. Είμαστε 27 παίκτες, εγώ πιστεύω ότι είμαστε αρκετοί. Ο προπονητής βέβαια έχει τον τελευταίο λόγο για να κρίνει αν θα πάει με αυτούς ή θα προστεθούν και άλλοι».

Για την διαφορετική εικόνα που πραγματοποίησε η ομάδα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και εκείνο με την Γκινγκάμπ:

«Μέχρι το τέλος της χρονιάς μπορεί να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Στη Γαλλία μείναμε έκπληκτοι από τη δική μας απόδοση. Μας πίεσαν, ήταν κάτι το πρωτόγνωρο και χάσαμε. Ελπίζω να μην επαναληφθεί τέτοια εμφάνιση».

Για το Κύπελλο και το ματς με τον Ολυμπιακό:

«Στο Κύπελλο πρέπει να προσέξουμε. Το ματς με τον Ολυμπιακό δεν με προβληματίζει τώρα. Θα έρθει μετά από δέκα άλλα παιχνίδια».

Για το αν αισθάνεται ότι μπορεί η ομάδα να κάνει καλύτερη χρονιά απ’ ό,τι πέρυσι:

«Ναι, υπάρχει μεγαλύτερη ομοιογένεια, είμαστε πιο συμπαγείς και απ’ ό,τι φαίνεται έχουμε καλύτερο σύνολο».

Πηγή: sport-fm.gr